• Apotheek Erembodegem
  • Apotheek Lede
  • Apotheek Opwijk

Onze apotheek in Erembodegem wordt geleid door Laurens De Marre sinds 2017. Samen met onze hoogopgeleide apothekers Sofie en Lotte, verzekeren zij persoonlijk en individueel medicatie-advies. Ook staan ze u bij in de keuze van correcte gezichtsverzorging of andere parafarmacie.

Laat ons jullie Huisapotheker worden zodat we samen nog beter kunnen inspelen om zo een betere gezondheid te kunnen waarborgen. Voor de deur is er parking voorzien.

Sinds kort verzorgen wij voor onze huisapotheker-patiënten ook levering aan huis van medicatie. Contacteer ons voor meer info of verstuur je bestelling via ons bestelformulier op deze site , per mail (erembodegem@apotheekdhaese.be) of via Whatsapp op 053/836931.

Indien u graag thuislevering geniet van uw producten, duidt dit dan aan in het bestelformulier. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren met deskundig advies aan huis van een apotheker.

Onze apotheek in Lede staat al meer dan 30 jaar onder leiding van Chantal D’Haese. Samen met onze hoogopgeleide apothekers Lies en Lissa, verzekeren zij persoonlijk en individueel medicatie-advies. Ook staan ze u bij in de keuze van correcte gewichtverzorging of andere parafarmacie.

 

Sinds kort verzorgen wij voor onze huisapotheker-patiënten ook levering aan huis van medicatie. Contacteer ons voor meer info of verstuur je bestelling via ons bestelformulier op deze site , per mail (lede@apotheekdhaese.be) of via Whatsapp op 053/836931.

Laat ons jullie Huisapotheker worden zodat we samen nog beter kunnen inspelen om zo een betere gezondheid te kunnen waarborgen. Voor de deur is er parking voorzien.

Onze apotheek in Opwijk staat sinds 2018 onder leiding van Ulrike Moens. Ulrike zet de patiënt op de eerste plaats en verzekert persoonlijk en individueel medicatie-advies. Ook staat ze u bij in de keuze van correcte gewichtverzorging of andere parafarmacie.

Sinds kort verzorgen wij voor onze huisapotheker-patiënten ook levering aan huis van medicatie. Contacteer ons voor meer info of verstuur je bestelling via ons bestelformulier op deze site , per mail (opwijk@apotheekdhaese.be) of via Whatsapp op 053/836931.

Laat Ulrike jullie Huisapotheker worden! Zij wordt zo uw vertrouwde apotheker die uw medicatie opvolgt en verder begeleidt bij het goede gebruik van uw geneesmiddelen. Voor de deur is er parking voorzien.